Horváth Henrietta

Értékelés:
(1 szavazat)
Horváth Henrietta Horváth Henrietta

Horváth Henrietta vagyok, kineziológus, szomatodráma játékvezető, OH-kártya instruktor. Fontos számomra az önismeret, a személyiségfejlesztés, s hiszem, hogy mindig van hova fejlődnünk. Az emberi lélek rejtelmei, a pszichológia iránti érdeklődésem már korán megmutatkozott, a környezetemben élő emberek sokszor kérték a tanácsomat, segítségemet, ezért e témában rengeteg könyvet olvastam, tanfolyamokon, előadásokon vettem részt. A tudatos önfejlesztéssel évekkel ezelőtt kezdtem el foglalkozni.

 

Hiszem, hogy a Sors terelget minket, csak észre kell venni a jeleket és követni azt a bizonyos belső hangot. 

Ezt a belső hangot követve 2009-ben metafizikai terapeuta-speciális tanácsadó végzettséget szereztem, majd természetgyógyászatot kezdtem tanulni, és a kineziológia négy ágát sajátítottam el. 2011-ben államilag elismert kineziológus végzettséget szereztem a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség-és Szervezetfejlesztési Intézeten (GYEMSZI).
2012-ben Dr. Bittó Gyula Akupresszúra képzésén vettem részt, majd 2013-ban TEK (Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia) Kineziológus Tanácsadó végzettséget szereztem.
A kineziológia mára már életem szerves része és végtelenül hálás vagyok, hogy azt a munkát végezhetem, amit szívből szeretek.


Vallom, hogy a tanulásnak soha nincs vége, fontos számomra a folyamatos fejlődés, ezért 2016-ban elvégeztem Dr. Mészáros Ádám vezetésével egy párkapcsolati coach képzést, ezt követően 2016-2017-ben pedig Dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta SzomatoDráma egyéni konzultációs – és SzomatoDráma Gyógyító Játékvezető képzésén vettem részt. A SzomatoDráma egy újabb „szerelem” az életemben, általa új kapuk nyíltak testi-lelki tüneteink, betegségeink, az Önmagunkhoz való viszonyunk értelmezéséhez.
A 2019 –es évben, hogy – tovább bővítsem tudásom- elvégeztem az Andocsi Valéria által vezetett Új Medicina tanfolyamot, mely tökéletesen illeszkedik eddigi látásmódomhoz, s további segítség a tünetek, érzelmi konfliktusok feloldásához.

Terapeutaként naponta tapasztalom,

hogy ebben a rohanó világban mindannyian tele vagyunk bizonytalansággal, félelemmel és megannyi negatív érzéssel, nem találjuk az utat, a kiutat problémáink tengeréből és sok esetben akár évtizedekig hordozzuk magunkban a múlt sérelmeit, feszültségeit, amik negatívan befolyásolják jelen helyzetünket.

Ha elveszítjük a lelki harmóniánkat, az előbb-utóbb megjelenik a testünkben, illetve viselkedésünkben, betegségként vagy viselkedési zavarként. Ha visszaállítjuk az elveszett egyensúlyt, testünk követi a változást és beindulnak az öngyógyító mechanizmusok. Számomra,és klienseim számára is nagy segítség ebben a kineziológia, az OH-kártya és a szomatodráma.

Minden problémánál eljöhet az a pont, amikor már nem boldogulunk egyedül, nem vagyunk képesek önerőből megküzdeni életünk stresszeivel, és ilyenkor szükségünk lehet valakire, aki utat mutat, hogy miként tudjuk mi magunk megoldani a megoldandót.

A kineziológia gyógyír a léleknek és a testnek egyaránt. Segít megtalálni önmagunkat, lelki békénket, hogy ráleljünk igazi önvalónkra. A szomatodráma szellemisége pedig egy egészen új látásmódot adhat nekünk az önmagunkhoz, testünkhöz való viszonyuláshoz, betegségeinkhez, tüneteinkhez való hozzáállásunkhoz.

A VÁLASZTÁS mindig a mi kezünkben van, ahogy a döntés joga is. Feladatunk csupán annyi, hogy éljünk is a választás és a döntés lehetőségével, hiszen mindig VAN VÁLASZTÁSUNK.

További információk

  • Ir.szám: 8900
  • Szakvégzettség: Természetgyógyász, Kineziológus
  • Város: Zalaegerszeg
  • Cím: Zalaegerszeg, Mártírok út 16
  • Telefonszám: 06303149119
  • Szakterületek: Természetgyógyász, Kineziológus
Tovább a kategóriában: « Gazda Mónika Székely Szidónia »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned