Brezenák Alexandrina

Értékelés:
(2 szavazat)
Brezenák Alexandrina Brezenák Alexandrina

Sokoldalú, holisztikus gondolkodású ember vagyok és tudatos természetgyógyásznak tartom magam. 

Olyan családban nevelkedtem, ahol csak a népi gyógyászati módszerek jöhetnek szóba. Tíz éves koromban felfedeztem a gondolatok és a megfigyelés hatalmát és a meditáció alapú megoldások erejét. Tizenöt éve döntöttem el azt, hogy én természetgyógyász leszek. Nem bántam meg!:)

A hivatásom az, hogy segítsek! Tudom, hogy már közhelyesen hangzik, de ha időt szánsz arra, hogy megismerj, akkor már nem fogsz kételkedni. ?

Ja, ha esetleg valamilyen nyelvtani hibát találsz, légy elnéző, kérlek. ? Nem vagyok magyar és a magyar nyelv nem a legkönnyebb a világon, főleg ha felnőtt fejjel tanulod meg. ? 

Ha kíváncsi vagy, hogyan tanultam meg, itt megtudhatod. Tanulságos és egyébként egy nagyon jó és működő módszer, ha nyelvet szeretnél tanulni! :). Autodidakta módszer, amelyet én találtam ki magamnak. ?

Kellemes olvasást!

Milyen betegségek, panaszok esetén segíthetek én?

Szenvedsz a stressz által okozott problémáktól? Allergiával küszködsz? Nem tudsz elaludni, vagy fáradtan kelsz fel? A cukorbetegség, a magas vérnyomás felborította az életritmusodat? Felborult a hormon-háztartásod? Aranyér panaszok elkeserítik a munkahelyeden a számítógép előtti eltöltött idődet? A hideg és a nedves levegő emlékeztet az ízületi panaszaidra, vagy a panaszaid  megakadályoznak a mozgásban? Az ételintoleranciád, vagy az ételallergiád megszabja mit ehetsz és mit nem? Minden hónapban menstruációs panaszok gyötörnek, vagy éppen a változókorral járó panaszok kínoznak? Lassú az emésztésed? Lusta az anyagcseréd? Az ingadozó lelkiállapotodat már nehezen viselik el?  A krónikus fáradságod késlelteti a sikereidet? A migréned elvonulni kényszerít napokra egy sötét szobában? A pánikbetegséged korlátot szab a társadalmi életednek? A meglepetés szerűen változó energiaszinted hatással van a teljesítményedre? Szenvedsz kisebb, nagyobb vándorló, megmagyarázhatatlan fájdalmaktól?

További információk

  • Ir.szám: 1052
  • Szakvégzettség: Természetgyógyász
  • Város: Budapest
  • Cím: Budapest, Deák Ferenc metróállomás, Deák Ferenc utca 19
  • Telefonszám: 06302038406
  • Szakterületek: Természetgyógyász
Tovább a kategóriában: « Trunk Zsuzsanna Gazda Mónika »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned