Mikó Zsófi

Értékelés:
(1 szavazat)
Mikó Zsófi Mikó Zsófi

A természetből töltekezem és küldetésemnek érzem, hogy minél több -erre nyitott- nőtársammal megismertessem ezt a varázslatos világot, ami holisztikusan segít megőrizni a női egészségünket és támogatja a kapcsolódást, az utunkat az önvalónk felé. A lányaim szerencsések, mert ebben a környezetben nőnek fel, de mint ahogy én is felnőttként éreztem a hívást, neked sem késő elindulni. A kezdeti kiváncsiságból néhány éve alatt hivatás lett, így államilag elismert természetgyógyász~fitoterapeuta végzettséget szereztem, mert szerettem volna teljesen hivatalosan ezen a területen munkálkodni.  A tudásvágy azóta is lelkesen él bennem, folyamatosan bővítem ismereteimet külföldi, hazai képzéseken és autodidakta módon, hiteles forrásokból.

Egy kicsit magamról

A FÖLD elem áll hozzám legközelebb, vele tudok igazán azonosulni. Anya (is) vagyok, táplálok, ölelek, gyógyítok, megtartok, nyugtatok, gondoskodok, befogadok, figyelek, szeretek. Mint a drága Földanya.  Talán ezért is a gyógynövények szeretete. Bár őket minden elem együttes “munkájának” köszönhetjük, mégis a földből nőnek ki, erős gyökereket biztosítva. Az ő nyelvükön értek. Hallom, amit üzennek. Érzem a lélekre gyakorolt hatásukat. Ezeket osztom meg Veled is, aki hozzám fordulsz. A természet kincseivel együttesen kísérlek utadon.
 

Ahol ma tartok

A várandósság, a szülés, az anyaság által találtam meg igazán a helyem ebben a sokszínű hivatásban. Jelenleg a női lét életszakaszait, szerepeit, egészségmegőrzésének szelíd, de hatékony lehetőségeit kutatom és ebben tudlak téged is támogatni.
 

Lehetőségek a közös munkára

Személyes konzultáció keretében egy olyan miliőben fogadlak, ahol igazán megnyugodhatsz és beindíthatod a saját öngyógyító és személyes fejlődési folyamataidat a kíséretemmel. Együtt, mégis önállóan. Ez fontos része a velem való munkának, hogy vállald a felelősséget és legyen meg az erős szándékod a pozitív kimozdulás irányába. Lehetőségeket, eszközöket, saját herbál készítményeket és megrendíthetetlen, támogató hitet tudok biztosítani a közös munka során. Az egészség és teljesség iránti nyitottság rajtad áll.

További információk

  • Ir.szám: 8000
  • Szakvégzettség: Fitoterapeuta
  • Város: Székesfehérvár
  • Cím: Székesfehérvár
  • Telefonszám: -
  • Szakterületek: Fitoterapeuta
Tovább a kategóriában: « Takács Krisztina Trunk Zsuzsanna »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned