Takács Krisztina

Értékelés:
(25 szavazat)
Takács Krisztina Takács Krisztina

Több éves tanulás, tapasztalás, önismereti fejlődés útján jutottam arra az elhatározásra, hogy segítségére legyek azoknak, akik törődnek magukkal, fontos számukra, hogy minőségi életet éljenek. Küldetésemnek az útmutatást tekintem, hogy egyfajta iránytű legyek a lehetőségek tengerén. Napjaink számos lehetőséget, alternatív terápiát kínálnak, hogy mindenki meg tudja találni a számára legjobbat. Mindannyian különbözőek vagyunk, és így különböző módon működik szervezetünk, másképpen reagál a külső hatásokra, más családból származunk, más-más élmények vezérelnek. Ezt a tényt nem szabad figyelmen kívül hagyni a terápia kiválasztása során. A hatékony gyógyulás titka a személyes test – szellem – lélek figyelembe vétele.

TE VAGY A LÉNYEG!

„Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehetnél” /George Eliot/

A természetgyógyászat híveinek tábora egyre nő. Az utóbbi években, akár évtizedekben a természetes eredetű gyógyszerek és gyógymódok használata megtöbbszöröződött, és az érdeklődők köre, egészségi állapotuktól függetlenül is, tovább növekszik. Mindinkább abba az irányba haladunk, hogy tudatosítjuk magunkban, miszerint a természethez tartozunk, engedelmeskednünk kell a természet törvényeinek, akaratának. Próbáljuk megtalálni azt a módot, hogy miként óvhatjuk meg magunkat, és hogyan tudunk jobb viszonyt kialakítani önnön testünkkel. Szintén próbáljuk megérteni testünk üzeneteit, a tüneteket. A tünetek azért fontosak, mert azok a természet idejében küldött figyelmeztetései. A bölcs ember komolyan veszi ezeket a jelzéseket, és megtalálja a megoldást, ami lényegében az öngyógyítás kezdete.

„A bölcs embernek fel kell ismernie, hogy legdrágább kincse az egészsége.”

Egészségünk megőrzésére és javítására tett erőfeszítéseink akkor járnak a legnagyobb eredménnyel, ha egymással párhuzamosan többféle gyógymód alkalmazásával tápláljuk és erősítjük gyengébben funkcionáló szerveinket és rendszereinket.

További információk

  • Ir.szám: 4027
  • Szakvégzettség: Gyógymasszőr
  • Város: Debrecen
  • Cím: Debrecen Füredi út 27 sz. 1. emelet Szépségpont
  • Telefonszám: 06304427613
  • Szakterületek: Gyógymasszőr
Tovább a kategóriában: « Reitherné Varga Beáta Mikó Zsófi »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned