Dr. Varga Gábor - Varga Gyógygomba

Értékelés:
(15 szavazat)
Dr. Varga Gábor Dr. Varga Gábor

Családtagjainak akart jót, s ma egy ország használja a gyógygomba-kivonatokat. Rák, asztma, ekcéma – ezek a kóros állapotok csupán egy részét képzik azoknak, amelyekből felépültek Varga Gábor páciensei. Minden nap újabb sikerekkel találkozik, gyógygomba-kivonataitól ezrek gyógyulnak meg. Mielőtt kutató lett, Homérosz-műveket fordított. 

A Max-Immun Kft-t Varga Gábor (1969 Szombathely, közgazdász (Ludwig-Maximilians-Universität München) és történész (Eötvös Loránd Tudományegyetem Budapest)) alapította 2004-ben.

Az ötlet, hogy természetes alapanyagú összetevőkből álló termékeket, amelyek laboratóriumi körülmények között, állatkísérletekben, valamint klinikai kísérletekben a legsikeresebbnek bizonyultak, betegek számára általánosan hozzáférhetővé tenni, egy hosszú fejlődési folyamat eredménye. 

Már a cégalapítást megelőző években kutatta Varga Gábor a természetes összetevőkből készült étrend kiegészítők kiemelkedő hatását, valamint kifejlesztett új termékeket. 

Szakosodásának okai sokrétűek: mind kutatási érdeklődésből mind személyes okokból (különböző betegségek a családjában, mint például rákmegbetegedések, genetikai megbetegedések) elhatározta, hogy kezelési módszereket kutat és fejleszt, amelyek az immunrendszer és a központi idegrendszer súlyos megbetegedéseiben szenvedő felnőttek és gyermekek egészségi állapotát és életminőségét javíthatják. 

A későbbiekben kiterjedt a vállalkozásspektruma a prevencióra és az egészségfejlesztés területére is.

További információk

  • Ir.szám: 1064
  • Szakvégzettség: Természetgyógyász
  • Város: Budapest
  • Cím: Budapest, Izabella utca 82 (Szondi utca saroktól20-30 méterre)
  • Telefonszám: 0613010052
  • Szakterületek: Természetgyógyász
Tovább a kategóriában: « Dr. Varga-Sebők Anita Varga Erika »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned