Kőszegi Zsuzsanna

Értékelés:
(3 szavazat)
Kőszegi Zsuzsanna Kőszegi Zsuzsanna

Kőszegi Zsuzsanna vagyok kineziológus, kineziológia One Brain haladó oktató, TEK oktató, Tek Coach-Tanácsadó, Bach-virágterápia tanácsadó, képi kifejezéspszichológiai szaktanácsadó.

2004-2005 között az Egészségügyi Továbbképző Intézetben (ETI/GYEMSZI) egészségügy és természetgyógyász modulokból tettem sikeres vizsgát. 2006-ban kineziológiából szakvizsgáztam kiváló érdemjeggyel. A kineziológiának két ágát tanultam (One Brain, Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia). Államilag elismert kineziológus, kineziológia két ágának oktatója vagyok, illetve a Károli Gáspár Református Egyetemen keretein belül képi kifejezéspszichológiai szaktanácsadó szakos diplomát szereztem.

Életcélom, hogy a hozzám forduló emberekből kihozzam a bennük lévő belső erőforrásokat és rávilágítsak arra, hogy minden helyzetben megvan a választás lehetősége. Tudom és tapasztalom, hogy a tudatalattiban lévő érzelmeink azok, melyek az életünket – a gondolatainkon, döntéseinken és cselekedeteinken keresztül – irányítják. A test-lélek-szellem hármasságának helyreállításával tudunk egy egységes, összhangban lévő, kiteljesedett életet élni. Munkám során tartok egyéni konzultációkat, csoportos foglalkozásokat és képzéseket, tanfolyamokat.

További információk

  • Ir.szám: 1106
  • Szakvégzettség: Kineziológus
  • Város: Budapest
  • Cím: Budapest, X. kerület, Váltó utca 18.
  • Telefonszám: 06706071715
  • Szakterületek: Természetgyógyász, Kineziológus
Tovább a kategóriában: « Bolla Miklós Scheck Szilvia »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned