Scheck Szilvia

Értékelés:
(1 szavazat)
Scheck Szilvia Scheck Szilvia

Egészségügyi végzettséggel és 10 év szakasszisztensi munka után gondoltam egy nagyot, és teljen más területen valósítottam meg önmagamat.

Kineziológiai és egyéb alternatív terápiákon alapuló stresszoldással, személyiségfejlesztéssel és önismerettel is foglalkozom. Munkám során alkalmazom: Bach virágterápia, Esszenciák, Aft-t ( (akupunktúrás pontok kopogtatása), Egyéni és csoporotos családállítás, Lélek- Szellemgyógyászat, Pszichotronika,Théta Healing, Plejádi energia kezelés, Craniosacrális kezelés, Szivárány energia kezelés, Metamorf masszázs,  Magnetspace kvantum testelemző készüléket és Zapper frekvencia kezelőt, 

Természetgyógyászként szerteágazóan foglakozom alternatív módszerekkel. Több módszert ötvözve alakítottam ki a saját terápiás kezeléseimet.

A segítés az életem része, mély elhivatottsággal szeretnék irányt mutatni a hozzám fordulóknak.

Ezért is alkalmazom a karma asztrológiát, ami egy részletesebb képet mutat a testet öltött lélek múltjáról és feltárja azokat a rejtett képességeket, amiket magukba kódolva hordozz és egy megerősítés hatására, tudatosabban tudja élni. A rendelőmben, Veszprémben személyesen tudunk találkozni, akik távol vagy külföldön él velük telefonon vagy skypon lehetőség van online konzultációra!

A szakmához szükséges működési engedélyekkel (ENKK: 220020) és felelősség biztosítással rendelkezem!

További információk

  • Ir.szám: 8200
  • Szakvégzettség: Természetgyógyász, Kineziológus, Fülakunktúrás Addiktológus, Akupressző - Karma asztrológus
  • Város: Veszprém
  • Cím: Veszprém, Stadion u. 21/c
  • Telefonszám: 06206286744
  • Szakterületek: Természetgyógyász, Kineziológus, Akupressző - Karma asztrológus, Fülakunktúrás Addiktológus
Tovább a kategóriában: « Kőszegi Zsuzsanna Vékáš Mihály »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned