A koleszterin a zsírok közé tartozó szerves vegyület, amely elengedhetetlen a sejtek felépítésében. Az életünkhöz tartozó nélkülözhetetlen alkotórész. A koleszterin a májunkban képződik, illetve táplálék utján kerül be a szervezetünkbe. 

Hogyan alakítsuk ki az egészséges életmódunkat?Az egészséges életmódunk kialakítása nem megy egyik napról a másikra. Rengeteg dolog befolyásolja a testünk és lelkünk egészségét.

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az életmódunk befolyásolja a szervezetünk vitaminigényét. Például az idősebbeknek, fiataloknak, vegetáriánusoknak, terheseknek vagy épp szoptató anyukáknak, különféle vitaminkészítményeket is, be kell vinniük a szervezetükbe.

A vitamin olyan szerves vegyület, amely kis mennyiségben ugyan, de nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára, viszont kellő mennyiségben az előállítására nem mindig képes, ezért tápanyag formájában kénytelen hozzájutni.

Hogyan lassítsuk az idő múlását? Ránctalan bőr, karcsúság, vonzó külső és a jó memória megtartása.   Az örök fiatalság gyógyszerét, sajnos még nem találták fel, de tehetünk annak érdekében, hogy a belső, illetve külső egészségünk egységben legyen.  Mindenki arra vágyik, hogy ez az egyensúly örökké tartson. Lehetséges? A válasz: igen! 

9. oldal / 9