Girincsi Dalma

péntek, 05 június 2020 12:05

Kőszegi Zsuzsanna

Kőszegi Zsuzsanna vagyok kineziológus, kineziológia One Brain haladó oktató, TEK oktató, Tek Coach-Tanácsadó, Bach-virágterápia tanácsadó, képi kifejezéspszichológiai szaktanácsadó.

péntek, 05 június 2020 09:47

Bolla Miklós

Bolla Miklós vagyok, 1998 óta természetgyógyászattal foglalkozom.Sok hozzám fordulónak segítettem már a gyógyulásban, azonban állandó problémát jelent, szinte mindegyikünk életében, hogy eltávolodtunk a természettől, és ezzel megjelentek az egyre súlyosabb formát öltő civilizációs betegségek.

csütörtök, 04 június 2020 19:34

Varga Erika

Csak azon tudunk igazán segíteni, akit szeretünk és attól tudunk segítséget elfogadni, akiben hiszünk.A természet szeretete és az emberek jólléte iránti elkötelezettségem ösztönösen vezetett el a holisztikus terápiák világába. Gyógyító munkám mélységes áldása a kezeimen keresztül érkezik és jut el a hozzám fordulókhoz.

csütörtök, 04 június 2020 18:50

Dr. Varga Gábor - Varga Gyógygomba

Családtagjainak akart jót, s ma egy ország használja a gyógygomba-kivonatokat. Rák, asztma, ekcéma – ezek a kóros állapotok csupán egy részét képzik azoknak, amelyekből felépültek Varga Gábor páciensei. Minden nap újabb sikerekkel találkozik, gyógygomba-kivonataitól ezrek gyógyulnak meg. Mielőtt kutató lett, Homérosz-műveket fordított. 

csütörtök, 04 június 2020 17:03

Dr. Varga-Sebők Anita

Köszönöm, hogy meglátogattad ezt a lapot! Csak egy üzenetem van a számotokra: Tanulva tanítok, és tanítva tanulok!  Emberként születtem, emberi tulajdonságokkal azért, hogy a szeretet fáklyáját vigyem. Engedd, hogy ez a láng megérintse a Te szívedet is, és akkor érezni fogod, hogy a Teremtő Fény kíséri utadat…

csütörtök, 04 június 2020 16:21

Orosz Sándor

Remélem sok hasznos információt talál és segítségére lehetek egészségének megőrzésében esetleg javításában.

csütörtök, 04 június 2020 15:58

Magyary-Jávor Zsófia

"Egészségügyis" családból származom - édesapám orvos édesanyám pedig az asszisztense volt. Elmondhatom, hogy olyan légkörben nőttem fel ahol a másokon való segítés természetes volt. Nem meglepő, hogy 18 évesen az egészségügy sűrűjében találtam magam.

csütörtök, 04 június 2020 15:30

Nagy Ilona

Több éve foglalkozom alternatív gyógymódokkal: különféle masszázsok, reflexológia(természetgyógyászat), gerincterápiák fitoterápia(folyamatban), életviteli tanácsadás(Kvantum Iskola), Silva-féle agykontroll, stb. Azért, hogy a hozzám fordulóknak problémájuk megoldásában a lehető legteljesebb és leginkább személyre szabott kezelést tudjam nyújtani, folyamatosan képzem és fejlesztem magam.

csütörtök, 04 június 2020 14:52

Babics Bernadett

A természetben minden az egyensúly megteremtésére és megtartására törekszik. Így van ez az emberi testtel is, ő is igyekszik fenntartani a belső egyensúlyát.

csütörtök, 04 június 2020 13:49

Dr. Balaicza Erika

GYÓGYÍTÓI ELVEM

A jövő orvoslásában a tradicionális gyógyítói rendszerek, a természetes gyógymódok, a modern medicina és a pszichológia egy egységet képeznek, és az emberi test, szellem és a lélek egysége áll a középpontban.

1. oldal / 11