Természetgyógyász szűrő

Minden nap 30 perc séta többet lendít az egészségi állapotán, mint egy tucat orvos és a gyógyszereik. Összeszedtem nektek a testmozgás bizonyított előnyeit. 

Kapcsolódó videók

Értékelés:
(3 szavazat)

A lágy csontkovácsolás a passzív mozgásterápiák csoportjába tartozik. A tünetek kiváltó oka lehet az ízületek és izmok megkeményedése, összecsomósodása, melyek még a gerinc csigolyákat is képesek egymástól eltolni vagy össze csúsztatni. A gerinc oszlop mellett húzódó idegszálakat pedig megsérteni, feszíteni vagy nyomni. Így kezdetben “csak” fájdalmat okoznak, majd csupán idő kérdése és kialakulhatnak súlyosabb betegségek. Az atlantiszi lágy csontkovácsolás több tízezer éves ősi gyógymód.

További információk

  • Ir.szám 2870
  • Szakvégzettség Manuálterapeuta
  • Város Kisbér
  • Cím Kisbér, Angol kert 2.
  • Telefonszám 06-31-781-0621
  • Szakterületek Manuálterapeuta, Lágy csontkovács
csütörtök, 06 február 2020 13:09

Hibák, amiket elkövetsz a bőröd ellen

Írta:

Összeszedtem azokat a leggyakoribb hibákat, amiket nap mint nap elkövetsz a bőröd ellen. Ha ezekre odafigyelsz, egészséges bőröd lesz. 

Sokaknak okoz gondot a szem alatti sötét karikák látványa. Ebben a cikkben összeszedtem nektek az okokat és az ellenszerüket is.

A téli vitaminhiányos időben nagyon jól jöhetnek azok a növények, amelyek megteremnek a lakásban. Ebben a cikkben összeszedtem nektek ezeket a növényeket. 

Kapcsolódó videók

Az első számú kezelés a pajzsmirigyzavarokra a gyógyszeres kúra. Kiegészítésképpen természetesen a gyógynövények hatásosnak bizonyulnak.

Kapcsolódó videók

A cím egy kicsit csalókás, de a cikkben kifejtem, hogy mire is gondoltam. A bakteriális betegségekre kiváló gyógymód a gyógynövényes kúra. Olyan gyógynövényeket szedtem össze nektek, amelyek gyógyszerek melletti fogyasztásuk bizonyítottan alkalmasak és hatékonyak lehetnek.

Kapcsolódó videók

Sokan tudjuk, hogy a diófa termése rengeteg jótékony hatással van a szervezetünkre. De mi van a levelével? Ebből a cikkből megtudhatod, hogy milyen hatásai vannak, és hogyan tudjuk hasznosítani. 

hétfő, 27 január 2020 10:21

Tudj meg többet a pikkelysömörről!

Írta:

A pikkelysömör egy gyulladásos börbetegség, amelynek számos tünete lehet, és nem csak a bőrön okozhat elváltozás. Ebből a cikkből megtudhatod, hogy hol okozhat még ez a betegség tüneteket. 

A köröm benövés kezelése az egyik leggyakoribb műtétek közé tartozik. De hogyan kezelhtő otthoni módszerekkel, és hogyan előzheted meg? Ebből a cikkből megtudhatod.