Hogyan kezd el a 17 napos diétát?/1.rész

Hogyan kezd el a 17 napos diétát?/1.rész Hogyan kezd el a 17 napos diétát?/1.rész

Ha gyorsan, hatékonyan szeretnéd leadni a kilókat, és nem szeretnéd visszaszedni őket, érdemes kipróbálnod a 17 napos diétát. A fogyókúrás program úgy állítja be a test anyagcseréjét, hogy a szervezet szinte éjjel-nappal égeti a zsírt. 

Erről a diétáról többet is fogok írni nektek, hiszen ez a fogyókúra több szakaszból áll, de mi most csak az elsőt vesszük át. 

17 napos diéta

A kúra négy, egyenként 17 napos ciklusból áll. Minden ciklusban változik a kalóriabevitel és a fogyasztható ételek listája.

A diéta során a visszafogottság és megfelelő adagok kulcsszerepet játszanak - a lényeg, hogy megtaláld azokat az ételeket és mozgásformákat, melyek a legjobban illenek az étrendedhez. 

Tudtad 65

Hogyan működik? 

Az első 17 nap a legintenzívebb – ekkor megy le a legtöbb kilót. Megszabadulhatsz egészségtelen táplálkozási szokásaidtól, megtanulsz tudatosan étkezni.

Ebben a szakaszban megtiszíthatod a szervezetedet a cukroktól és mérgektől - tilos a koffein, a dohányzás, az alkohol.

Tipp 30

Mit fogyaszthatsz? 

Az első 17 napban fogyaszthatsz szárnyas húst, tojást, halat és korlátlan mennyiségű zöldséget. A fehér kenyeret, krumplit, tésztát, rizst, csokoládét, kekszeket viszont ki kell törölni az életedből.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek: 

Mit tesz az alkohol a szervezettel?

Mi is az a PABA? 

Napégés: mit tehetsz ellene?