Természetgyógyász szűrő

A szegfűszeg szó hallatán a legtöbbünknek azz ünnepek, a gyümölcskenyér, a finom fűszeres forralt bor és a mézeskalács jut eszébe. Pedig egy a fűszernövény nem csak télen kiválló, hanem az év minden szakaszában. Karácsony táján a legtöbb háztartásban megtalálható és sokan nem is tudják, de rengeteg jótékony hatással bíró gyógynövényről beszélünk. 

A kiegyensúlyozott táplálkozással és a megfelelő ételek fogyasztásával elérhetjük, hogy a szervezetünk megkapja a megfelelő multivitamin adagot. Ha a megfelelő ételeket beépítjük az étrendünkbe, akkor nem is lesz szükségünk multivitamin tabletták szedésére.

Az egészséges táplálkozás és az egészséges életmód ott kezdődik, hogy minőségi adalékanyagoktól mentes ételeket fogyasztunk. Sok zöldséget, gyümölcsöt, szárnyasokat és halat eszünk, valamint megpróbálod lecsökkenteni a széthidrát, cukor és az állati zsírt tartalmazó élelmiszereket. 

A téli időszakban nincs olyan ember, aki legalább egyszer ne esne át egy kis náthán. A család, a barátok, a munkatársak... mindenki beteg körülötted. Ebben a cikkben megtudhatod, hogy hogyan előzd meg, hogy téged is eltaláljon a betegség hógolyója.

A téli időszakban talán a legfontosabb pótolnunk a megfelelő vitaminokat a szervezetünk számára, hiszen ilyenkor kevesebb időt tudunk tölteni az evésre, valamint a gyümölcsök és zöldségek sem teremnek, ezért nehezebb hozzátjutnunk. 

Az előző posztban a méregtelenítés volt a téma, amit ITT elovashattok. Most pedig elhoztam három méregtelenítő gyógyteát. A gyógyteákat nem csak hétköznap érdemes fogyasztani, de méregtelenítésre is nagyon jó hatással vannak. 

A méreganyagok és a baktériumok az egészséget étkezés során is felhalmozódhatnak a szervezetünkben. Ha egészségesen táplálkozol és odafigyelsz magadra , akkor kisebb az esélye, hogy szükséges egy méregtelenítő kúrának. A cukor, a fehér lisztből készült termékek, a tartósítószerek és mesterséges adalékanyagok a testet is igénybe veszik, ezért sokszor fontos, hogy tiszítsuk azt.

péntek, 08 november 2019 16:04

Bőrünk ápolása

Írta:

A bőrönk ápolása fontos szereoet tölt be, egészségünk és megjelenésünk szempotjából. A mindennapi bőrápolásnak is vannak alaplépései, hogy mindig ragyogjon a bőrünk.

A legismertebb mozgásformák közzé tartozik az areob mozgás. Ezzel a módszerrel a leghatásosabb a zsírégetés, hiszen minden izmonkat megmozgatja. Érdemes utánajárni, hogy testalkatunknak, milyen mozgás a legmegfelelőbb. 

  Ez a cikk, azért íródott mert rettentő hátfájdalommal küzdöttem, ezért egy szakemberhez fordultam. A csontkovács nem a tüneteket kezeli, hanem annak a kiváltó okát szünteti meg, természetes módszerekkel.